BAXCOM

Creată pentru a construi

Despre BAXCOM

Construcții industriale

S.C. BAXCOM S.R.L. oferă soluţii complete în construcţii, începând de la elaborarea proiectelor până la executarea lucrărilor de calitate executate prompt şi service-ul lucrărilor, arătând că responsabilitatea societăţii faţă de client nu se termină odată cu terminarea lucrării.

Centrul Economic Bucovina Suceava
Centrul Economic Bucovina Suceava
Pasaj suprateran Pipera - Barbu Văcărescu Bucureşti
Pasaj suprateran Pipera - Barbu Văcărescu Bucureşti

Construcții drumuri și poduri

Activitatea curentă a firmei este formată din lucrările de construcţie şi amenajări drumuri şi poduri, construcţii civile şi industriale.

Construcții civile

BAXCOM execută construcţii de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase preţuri, servind clienţii cu promptitudine, profesionalism şi eficienţă.

NATURA Residence Băneasa Bucureşti
NATURA Residence Băneasa Bucureşti
Strongest in Romania 2016

BAXCOM SRL a obţinut certificarea „Strongest in Romania” 2016 din partea firmei CreditInfo. Certificatul atestă că BAXCOM este o companie responsabilă financiar, ce prezintă credibilitate şi solvabilitate faţă de partenerii noştri.

Proiecte

În ultimii ani, compania noastră a participat la realizarea a numeroase proiecte printre care enumerăm:

Dezvoltare

În prezent, societatea are o medie de 120 de angajaţi, iar intenţia este de a continua mărirea acestui număr, de a moderniza compania şi de a investi continuu în scule, unelte şi utilaje; după cum reiese din istoria bilanţurilor, dublarea cifrei de afaceri anuală se datorează în mare măsură acestor fapte.

worker

Parteneri

Până în acest moment firma BAXCOM a reuşit să creeze o bază de parteneri/clienţi stabili, cu ritmicitate în comenzi, cărora le oferă o gamă variată de lucrări de construcţii. Printre aceştia, dorim să îi menţionăm pe următorii: